Eristyksiin jääneen miehen pelastus: Söi jäätynyttä olutta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on paljastunut poikkeuksellinen selviytymistarina, jossa erityksiin päiväkausiksi jäänyt mies selvisi syömällä jäätynyttä olutta. 52-vuotias Clifton Vial oli ajamassa Alaskan osavaltiossa Toyota Tacoma -autollaan, kun hän jäi yllättäen suurten lumimassojen takia jumiin.

Ulkona oli 17 astetta pakkasta, ja miehellä oli yllään ainoastaan farkut ja ohut takki, eikä matkapuhelin saanut yhteyttä tukiasemiin. Mies joutui olemaan jumissa peräti kolmen päivän ajan, jona aikana hän sai paleltumia. Henki kuitenkin säilyi, ja siitä on kiittäminen jäätynyttä olutta.

Vialilla oli nimittäin mukanaan muutama tölkki Coors Light -olutta, joka jäätyi pakkasessa nopeasti. Hän sai kuitenkin kovasti kaipaamaansa energiaa syömällä jäätynyttä olutta. Hän oli käärinyt mukana olleen pyyhkeen jalkojensa ympärille ja käynnisti autonsa välillä saadakseen hieman lämmitystä, Anchorage Daily News uutisoi.