Isä pestasi 9-vuotiaan tyttärensä juoppokuskiksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Detroitilainen mies on joutunut ongelmiin pestattuaan yhdeksänvuotiaan tyttärensä juoppokuskikseen. Isä oli juopotellut koko illan ajan, kun hänelle tuli tarve päästä kauppareissulle. Mies ei itse ollut ajokunnossa, mutta hän huomasi tyttärensä olevan selvin päin.

39-vuotias Shawn Weimer pyysi tytärtään ajamaan hänet kauppaan kolmen maissa aamuyöllä. Huoltoasemalla ollut silminnäkijä hälytti auton perään poliisit huomattuaan kuka autoa ajoi. Poliisi pysäytti epävarmasti liikkuneen auton ja viranomaisten yllätykseksi kuljettajana oli pikkutyttö. Tyttö kertoi poliisille ajaneensa hyvin ja ihmetteli miksi hänet pysäytettiin. Mies perusteli päätöstään sillä, että hän oli itsekin ajanut lapsena autolla.

– Tein virheen. Se oli vain jotain jonka olin itsekin lapsena kokenut ja halusin tyttärenikin kokevan sen, Weimer kommentoi Detroit Free Pressille.

Nykyisin isä on eri mieltä päätöksen järkevyydestä ja hänen mukaansa tapaus on muuttanut hänen elämänsä. Elämä voi kuitenkin muuttua vielä enemmänkin, sillä hänelle vaaditaan oikeudessa vankilatuomiota.