Jalkapallolegenda kuoli – stroganoff vei hengen

Ohhoh! · Stara.fi

Brasilialainen jalkapallotähti Socrates on menehtynyt traagisesti ja erikoisesta syystä. 57-vuotias entinen tähtipelaaja menehtyi nimittäin syötyään stroganoffia ja saatuaan siitä vakavan ruokamyrkytyksen.

Socrates kiidätettiin sairaalahoitoon Sao Paulossa, mutta hänen tilansa heikkeni nopeasti. Lopulta hänet jouduttiin liittämään hengityslaitteeseen, mutta sekään ei onnistunut pelastamaan henkeä. Runsaasti alkoholia käyttänyt futistähti oli viime aikoina useita kertoja sairaalan teho-osastolla saatuaan elokuussa pahan vatsahaavan. Syyskuussa hän oli massiivisessa leikkauksessa, jossa hänelle tehtiin maksansiirto.

1980-luvulla maailmanlaajuista suosiota saanut Socrates saapui sairaalaan torstaina syötyään hotellissa yhdessä vaimonsa ja ystävänsä kanssa. Kaikki kolme saivat ruokamyrkytyksen. Taannoin Socrates valittiin maailman kaikkien aikojen parhaiden jalkapalloilijoiden joukkoon.