Katy Perry esitteli mirrinsä sänkykuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina otsikoissa etenkin ulkonäkömuutostensa takia. Laulajan pyöristynyt vatsanseutu onkin herättänyt raskaushuhuja liikkeelle. Jatkuvasti hiuskuontalonsa väriä vaihtava Perry palkittiin äskettäin American Music Awards -tapahtumassa erikoispalkinnolla. 

Nyt Katy on julkaissut Twitter-blogissaan oman kuvansa, jossa hän makoilee sängyllä yhdessä söpön kissansa kanssa.Kuva: Twitter

Muutama päivä sitten koomikko Russell Brandin vaimo järkytti miljoonia faneja, sillä Perry kertoi jäävänsä pitkälle tauolle. Laulaja nimittäin aikoo vetäytyä musiikkialalta peräti vuodeksi, jotta hän voi keskittyä avioelämäänsä ja perheen perustamiseen. Poptähti jää tauolle California Dreams -kiertueensa jälkeen.

– Haluaisin saada lapsia. Mielestäni se on yksi syy siihen, miksi ihmiset menevät naimisiin, Perry kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Perry kertoikin haaveilevansa suurperheestä 36-vuotiaan aviomiehensä kanssa. Laulaja kertoi, että jos ensimmäinen synnytys ei satu, hän aikoo ”poksautella” vauvoja enemmänkin. Hän uskoo myös räväkän koomikkomiehensä olevan hyvä isä.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Drean, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.

Uusimmat