Brittien BB-talo saa todellisen kohuvieraan – jos oikeus antaa luvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ei ole vielä järjestetty ensimmäistäkään julkkisten Big Brother -kautta, mutta monet uskovat seuraavan kauden olevan sellainen. Britanniassa Big Brother vaihtoi taannoin kanavaa ja samalla myös jo kertaalleen kuopattu julkkisten kisailu elvytettiin.

Äskettäin julkkisten Big Brotherissa olivat mukana esimerkiksi Jedward ja Tara Reid. Seuraavalle kaudelle on tulossa todellinen kohujulkkis, kun Lindsay Lohan on astelemassa taloon. The Sunday Mirror -lehden mukaan tuottajat ovat jo käyneet tapaamassa Lohania Yhdysvalloissa.

Lohanin osallistumiselle on kuitenkin vielä yksi suuri este. Hän suorittaa parhaillaan ehdollista vankeutta, eikä siksi saa poistua maasta. Brittirealityyn osallistuminen onnistuu siksi ainoastaan mikäli tuomioistuin käsittelee asian ja antaa Lohanille luvan poistua maasta.