Maria Fowlerin mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Yksi sarjan kaunottarista on Maria Fowler. Hänet tunnetaan kurvikkaan ulkomuotonsa lisäksi hyväntekeväisyystyöstään rintasyövän parissa.

Nyt Maria Fowler on noussut otsikoihin paljasteltuaan kameroiden edessä. Hän oli istumassa autossa, kun lyhyt mekko paljasti sisältönsä. Vahingosta ei välttämättä kuitenkaan ollut kyse.

Pari viikkoa sitten paljastui, että 25-vuotias malli on aiemmin toiminut ökyrikkaiden miesten seuralaisena 600 punnan tuntipalkalla. Hänen kerrottiin työskennelleen Carltons-yhtiölle ja matkustaneen ympäri maailmaa käyttäen salanimeä Kelly.

The Sun –lehden mukaan realitykaunotar tapaili muun muuassa ökyrikkaita lakimiehiä, pankkiireja ja sheikkejä. Lukuisten miesten kerrottiin myös ostaneen seuralaiselleen kalliita lahjoja. Fowler kertoi kuitenkin pian menneisyytensä tultua julki, ettei koskaan harrastanut seksiä miesseuralaistensa kanssa.

Maria Fowler syntyi Englannin Derbyssä. Hän työskenteli muun muuassa tankotanssijana ja stripparina, kun hän muutti kotikaupungistaan Lontooseen. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.