Mies pakotti tyttöystävän pitämään siveysvyötä – sai pitkän linnatuomion

Ohhoh! · Stara.fi

Siveysvyön käyttö ei ollut vuosisatoja sitten kovinkaan odottamatonta, mutta nykypäivän Kiinassa se aiheuttaa luonnollisesti ihmetystä. Eräs sikäläinen mies on nimittäin pakottanut tyttöystävänsä pitämään siveysvyötä.

29-vuotias mies ryhtyi elokuussa epäilemään, että hänen tyttöystävänsä Xiao Tian tapailisi toista miestä hänen selkänsä takana. Mies halusi olla varma, ettei nainen kykenisi ainakaan harrastamaan seksiä toisen miehen kanssa, joten hän vaati tyttöystävää pukemaan netistä tilaamansa siveysvyön päivittäin ylleen.

Tyttöystävä joutui käymään esimerkiksi töissä siveysvyön kanssa. Iltaisin poikaystävä tarkasti, että vyö oli yhä kunnossa. Lopulta tilanne johti myös kotiväkivaltaan, jolloin poikaystävä esimerkiksi sitoi tyttöystävänsä kiinni. Xiao Tian pääsi kuitenkin irti naruista ja hälytti apua. Poliisit saapuivat paikalle ja pidättivät miehen, joka on nyt tuomittu oikeudessa seitsemäksi kuukaudeksi vankilaan.