Perheenäiti vaihtoi talonsa käytettyyn autoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa perheenäiti on tehnyt hieman erikoisen vaihtokaupan. Hän vaihtoi nimittäin 96.000 dollarin arvoiseksi arvioidun talonsa noin 5.000 dollarin arvoiseen käytettyyn tila-autoon, jonka mittarissa oli yli 100.000 kilometriä.

36-vuotias kuuden lapsen äiti LaWanda Flake pani viime kuussa nettiin ilmoituksen vaihtokaupasta. Hän sai suuren joukon vastauksia, joissa taloon oltiin valmiit vaihtamaan esimerkiksi Bentley-luksusauto. Äiti päätti kuitenkin vaihtaa talonsa vuosimallia 2006 olevaan Chevrolet Uplanderiin, koska tila-auton omistaja todella tarvitsi taloa perheelleen.

Detroitissa sijaitseva talo päätyi perheenäidille aiemmin konkurssihuutokaupasta 3.600 dollarin pilkkahintaan, The Detroit News uutisoi. Nykyisin perhe asuu Detroitissa sijaitsevassa toisessa talossa.