Pippa Middletonin peppu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Aiemmin tässä kuussa Pippan kerrottiin eronneen poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt Pippa on ikuistettu saapumassa työpaikalleen tyylikkäässä bisneslookissaan, eivätkä kaunottaren muodot jääneet varmasti ohikulkijoilta huomaamatta.

Pippan eron syitä on spekuloitu mediassa viime aikoina. Pippan nimittäin väitettiin saaneen kenkää poikaystävältään, koska hän ei muun muuassa ollut tarpeeksi laadukasta vaimomateriaalia. Sittemmin väitettiin, että entinen krikettipelaaja Alex nimittäin jätti 27-vuotiaan Pippan, koska hän jäi tyttöystävänsä kuninkaallisen isosiskon Catherinen varjoon.

Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti äskettäin ihastuksensa Pippa Middletoniin. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.