Raju riita BB-talossa – Tanja ottaa yhteen naisten kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat ovat parhaillaan kuumia, kun häätöäänestyksestä selvinnyt Tanja ottaa rajusti yhteen talon muiden naisten kanssa. Erityisesti Suvi raivoaa Tanjalle, kun tämä iloitsi turhan avoimesti Sebastianin lähdöstä.

– Se ei ikinä antanut sulle pisteitä! Sä vaan aina oletit, että se ei tykkää susta, mutta tosiasiassa se tykkäs susta. Älä rupee lesoileen siinä yhtään! Suvi huusi Tanjalle.

– Anna tulla loppuun asti. Mä sanon sit sulle mun asian. Anna tulla nyt kaikki, että sä et sit keskeytä kun mä puhun, Tanja vastasi.

– Kun me oltiin lenkillä, niin se sanoi, että se on tykännyt susta tosi paljon, Janica sanoi kyyneleitä vuodattaen.

– Jos teillä on jotain sanottavaa mulle, niin miettikään v**tu ekaks, että jos mä sanon tai teen jotain, niin miettikää ekaks, että minkä takia mä saatan sanoa tai tehdä niin. Te aina haluatte tulkita mut niin, että mä olisin kaikesta aina paskaa mieltä, Tanja vuodatti.

– Tanja! Sä oot ollut viimeiset kaksi viikkoa paskaa mieltä kaikesta! Suvi raivosi.

– Mä sanoin äsken, että mulle tulee hyvä viikko sen takia, että mä oon helvetin onnellinen siitä, että mä oon finaalissa. Se ei liity Sebastianiin yhtään mitenkään. Mä selvitin sen kanssa välit ennen kuin suora lähetys alkoi ja me ollaan kavereita, Tanja kertoi.

– Mä sanoin tossa aiemmin, että mua vituttaa jäädä tänne vikaks viikoks sen takia, että täällä on ihan selvästi muutama ihminen, jotka olis halunnut mieluummin, että Sebastian jää ja mä lähden, Tanja jatkoi.

– Mene himaan ja katso nämä ohjelmat niin sä tiedät mistä v**usta sä jauhat, Suvi raivosi.

– Miksi sä oikeesti syyllistät mua? Mulle tulee ihan oikeesti paha olo. Minkä takia sä auot päätäs mulle? Minkä takia sä keskeytit mut? Musta tuntuu pahalta, että sä tuut syyllistämään mua asioista, joista sä et tiedä mitään, Tanja jatkoi.