BB-Suvi paljasti: ”Olin lapsena alastonmallina”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asustava BB-Suvi on tehnyt talossa runsaasti paljastuksia esimerkiksi seksielämästään ja perheestään. Taannoin hän paljasti aloittaneensa seksin harrastamisen 12-vuotiaana ja tehneensä abortin 15-vuotiaana.

Tänään asukkaat keskustelivat talossa työnteosta ja erilaisista työkeikoistaan. Pian talon lörpöttelijän maineen saanut BB-Suvi kertoi asukkaille, että hän on poseerannut alastonmallina.

– Mä oon ollut alastonmallina. Enks mä muka oo kertonut? Valion mainoksessa kolme- tai neljävuotiaana, BB-Suvi yllätti asukkaat.

– Ai, mitä oot ollu? BB-Mikael tyrmistyi.

– Eiku, kyl sä oot kertonut, BB-Tanja muisteli.

Suvi on jo aiemmin vihjannut poseeranneensa kotimaisen yrityksen mainoskuvassa alastomana. Stripparina työskentelevä BB-Janica jatkoi keskustelua kertomalla, että hänkin on poseerannut mallina useissa kuvissa.

– Mä oon kans ollu tai siis jokunen kuva on napsastu, Janica kertoi.

Neljän lapsen äiti BB-Suvi on kertonut talossa myös kärsineensä taannoin tuulimunaraskauden. Suvi ja hänen ex-miehensä olivat yhdessä peräti 20 vuotta ennen eroa. Suvi kertoi kokeneensa 31-vuotiaana ikäkriisin, koska ei ollut ennen sitä juonut kunnolla alkoholia tai käynyt baareissa.