BB-Tanja järkyttää: Kaipaa enemmän seksiä kuin omaa lastaan!

Big Brother · Neea Jokinen

Suomen tämänvuotinen Big Brother -tuotantokausi kestää ennätyspitkään, kun 104 päivän kausi päättyy vasta ensi sunnuntaina 11. joulukuuta. Eilen suorassa lähetyksessä selvisi finaaliviikon miehitys, kun häätöäänestyksessä lähtöpassit sai BB-Sebastian.

Tänään talon finalistit Suvi, Tanja, Ben, Mikael ja Janica ovat keskustelleet kiivaasti muun muuassa tulevan viikon tapahtumista. Moni asukas on erityisen innoissaan ulkomaailman pääsystä ja esimerkiksi BB-Tanja paljasti, mitä aikoo tehdä ohjelman loputtua.

– Siis sairasta, vika viikko! Pääsee kaikkien kavereitten ja lasten luo, Suvi kertoi.

– Vitsi mä saan viikon pääst seksiä! Tanja huusi.

– Mä en taas ajattele sitä seksiä, mä ajattelen vaan lapsia ja kavereita, Suvi sanoi.

– Voi vitsi, mä haluun kyl mieluummin eka seksiä, ennen kun mä pääsen mun lapsen luo, Tanja kertoi.

Asukkaat ovat myös tänään ikävöineet talosta poistettua Sebastiania. Suvi ja Janica ovat vieläkin ihmeissään siitä, että ennakkosuosikiksi talossa noussut Sebastian häädettiin talosta. Janican mielestä oululaisnuorukainen jätti hänen rinnassaan ”isoimman kolon kuin kukaan muu asukas”.