Tältä Kristen Stewart näyttää uudessa elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai äskettäin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvan naistähti Kristen Stewart tähdittää pian myös Lumikki ja metsästäjä -elokuvaa, joten Twilightin jälkeinen ura näyttää hyvältä. Nyt Starassa nähdään yksinoikeudella elokuvan ensimmäinen traileri.

Samalla selviää miltä Stewartin roolihahmo näyttää hänen seuraavassa suuren budjetin elokuvassaan. Katso traileri tästä. Tunnetun sadun uudessa versiossa Stewart esittää kaunista Lumikkia, jonka paha kuningatar haluaa tuhota. Ilkeä hallitsija ei tiedä, että Lumikkia tappamaan lähetetty metsästäjä onkin valmentanut tytöstä todellisen taistelijan.

Lumikki ja metsästäjä -elokuva saa ensi-iltansa 8. kesäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Kristen Stewart on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia, ja taannoin hän loukkaantuikin sairaalakuntoon elokuvan kuvauksissa. Twilight-kaunotar ruhjoi kätensä elokuvan taistelukohtauksessa lyötyään vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia.