Maailman uskottomimmat kansakunnat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöystävän pettämisellä ja avioliiton uskottomuudella on ainakin stereotypioiden mukaan merkittäviä eroja eri kansakuntien välillä. Euroopassa ainakin ranskalaisia ja italialaisia pidetään yleisesti varsin kevytkenkäisinä. Nyt asiasta on tehty kansainvälinen tutkimus.

Tutkimuksen tulokset osoittavat pääasiassa Aasian maihin. Maailman uskottomin kansa on nimittäin thaimaalaiset, sillä peräti 54 prosenttia thaimaalaisista miehistä myöntää olleensa uskoton kumppanilleen. Thaimaa oli listan selkeä ykkönen, sillä toiseksi tulleen Etelä-Korean miehistä 34 prosenttia myönsi uskottomuuden. Kolmanneksi sijoittui Malesia 33 prosentilla. Venäläisistä miehistä 32 prosenttia ja hongkongilaisista 29 on ollut uskoton.

Durex-kondomimerkin tekemään tutkimukseen haastateltiin peräti 29.000 ihmistä 36 eri maassa. Suomea ei kärkipaikoilla onneksi näkynyt. Naisten kohdalla thaimaalaiset naiset olivat vasta toisia, sillä heistä uskottomia oli peräti 59 prosenttia. Nigeria vei kuitenkin ykköspaikan 62 prosentilla. Kolmanneksi sijoittui Malesia 39 prosentilla ja neljänneksi Venäjä 33 prosentilla.