Perheenäiti harrasti seksiä poikansa lätkäkavereiden kanssa – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, missä muun muuassa opettajat ja perheenäidit ovat jääneet kiinni lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nyt Kaliforniassa on pidätetty 44-vuotias nainen, joka harrasti seksiä poikansa joukkuetovereiden kanssa.

Kathia Maria Davisia syytetään nimittäin 13-vuotiaan pojan seksuaalisesta ahdistelusta sekä 16-vuotiaan pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Molemmat pojat pelasivat jääkiekkoa naisen lasten kanssa samassa joukkueessa. Davis pidätettiin, kun pojat kertoivat asiasta vanhemmilleen.

Syyttäjien mukaan Davis järjesti usein kotonaan alkoholihuuruisia bileitä lastensa kanssa. Naisen jälkikasvun ystävät olivat jääneet usein yöksi Davisin Laguna Niguelissa sijaitsevaan kotiin. Nuorimman uhrin mukaan perheenäiti oli muun muuassa suudellut ja kosketellut häntä sopimattomasti lastensa nukahdettua.

16-vuotias teinipoika taas väitti harrastaneensa seksiä perheenäidin kanssa neljä kertaa naisen makuuhuoneessa. Teinipojan mukaan he harrastivat seksiä naisen lasten ollessa kotona nukkumassa. KTLA-televisiokanavan mukaan myös kolmas hyväksikäytön uhri on astumassa esiin oikeudenkäynnissä. Nainen voidaan tuomita teoistaan 12 vuodeksi kaltereiden taakse.