Suomiräppärit valtaavat tänään Tampere-talon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta suomiräppärit valtaavat Tampere-talon Sorsapuistosalin, kun Monsp Records levy-yhtiön kärkiartistit esiintyvät Monsp Elävänä -tapahtumassa. Lavalla nähdään kesän suurin hittiyhtye Jare & VilleGalle sekä räpin kaksinkertainen Suomen-mestari Ruudolf yhdessä Karrikoiran kanssa.

Kaksikon Mammat riivaa -kappale on saanut huikeaa suosiota internetissä, musiikkivideolla on yli puoli miljoonaa katsojaa. Lisäksi esiintymässä ovat Teflon Brothers, Juno sekä Solonen. Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille ja sieltä löytyy täysi-ikäisille oma anniskelualue. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kaupunkifestivaali Blockfestin kanssa.

Tampereella järjestetään Itsenäisyyspäivän kunniaksi tänään kaksi muutakin merkittävää tapahtumaa. Sokos Hotel Ilves pitää perinteisen Itsenäisyyspäivän vastaanottonsa ja Koskikeskuksen ravintolamaailma omansa. Ilveksessä esiintyvät muiden muassa Chisu, Happoradio, Poets of the Fall ja Suvi Teräsniska. Koskikeskuksen ravintolamaailmassa esiintyvät puolestaan Erin ja Jukka Poika.