Tältä näyttää 3 000 000 euron kolari

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ökyrikkaat törsäävät rahojaan muun muuassa huippunopeisiin menopeleihin. Liikenneonnettomuudet voivat osua kuitenkin myös ökyrikkaiden kohdalle, sillä muun muuassa teinipoppari Justin Bieber kolhi taannoin arvokasta Ferrariaan parkkihallissa.

Nyt Japanissa Chugokun moottoritiellä on sattunut 14 ökyauton kolari. Urheiluautosaattueen raju kolari sai alkunsa, kun Ferrari-auton 60-vuotias kuljettaja menetti menopelinsä hallinnan. Sen jälkeen peltiä murskaantui kahdeksassa Ferrarissa, kolmessa Mercedez Benzissä, Lamborghinissa ja Nissan Skylinessa. Myös hieman muita halvempi Toyota Prius sai kolhuja kolarissa.

Poliisien mukaan onnettomuuspaikalta kiidätettiin sairaalaan 11 ihmistä. Kukaan heistä ei kuitenkaan ole hengenvaarassa. Kolari tuleekin melko kalliiksi autojen omistajille, sillä kaikkien kaarojen arvo yhteensä on noin kolme miljoonaa euroa. Onnettomuus tapahtui moottoritiellä loivassa mutkassa.