Viivi Pumpanen huippuseksikkäänä tyttökalenterissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Miss Suomi ja eilen Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittanut Viivi Pumpanen on mukana vastikään julkaistussa MP Maailman vuoden 2012 Grid Girl -kalenterissa. Suomalaisen moottoripyörälehti MP Maailman Grid Girl -kalenteri julkaistiin nyt jo toisen kerran.

Vuoden 2012 kalenterissa on mukana monta upeaa tyttöä, joista nimekkäimpänä mukana on Viivi Pumpanen. Vuoden 2010 Miss Suomi ja Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittanut Pumpanen ajoi itselleen viime kesänä moottoripyöräkortin. Samalla talliin kotiutui myös uunituore valkoinen Ducati Monster 696.Kuva: MP Maailma

– Nyt kun aikataulut ja taloudelliset asiat tekivät prätkän ja kortin hankkimisen mahdolliseksi, niin pitkäaikainen toive lopultakin toteutui, Viivi Pumpanen iloitsi MP Maailman haastattelussa viime kesäkuussa.

MP Maailman Grid Girl 2012 -kalenterissa on mukana Viivin lisäksi Miss Suomi finalisti ja Tilt-peliohjelman juontaja Anni Uusivirta. Lisäksi mukana on muun muassa Pin-Up-kilpailun järjestäjä ja itsekin Pin-Up-mallina toimiva Sini Tarkkinen ja lukuisilla kansainvälisten huippubrändien catwalk-mallina toiminut Deivi Rämman. MP Maailman Grid Girl 2012 -kalenteri löytyy MP Maailma -lehden numeron 10/2011 välistä.Kuva: MP Maailma