24-sarjan elokuvaversio varmistui – Jack Bauer tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sen oli tehnyt Billy Ray, joka on aiemmin kirjoittanut muiden muassa State of Play -elokuvan käsikirjoituksen.

Sittemmin päätähti Kiefer Sutherland kertoi elokuvan olevan taas työn alla, mutta pian Chloe O’Brianin roolia esittävä Mary Lynn Rajskub paljasti, että häneen ei ole oltu lainkaan yhteydessä elokuvan tiimoilta.

Nyt elokuvan tekeminen on varmistunut. Elokuvan ohjaaja Brian Grazer kertoo elokuvan saavan ensi-iltansa ensi vuonna. Billy Rayn tilalle käsikirjoittajaksi on pestattu Mark Bomback, Radar Online uutisoi. Kuvausten on määrä alkaa 1. huhtikuuta.

Keväällä TV Guide -lehti tiedusteli miljoonilta lukijoiltaan kiinnostusta 24-sarjan uuteen tuotantokauteen. Vastaajista 62 prosenttia kertoi toivovansa uutta kautta televisioon. Huhujen mukaan sijoittuisi ainakin osittain Eurooppaan.