Ali Lohan ei ole kovin mairitteleva näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin teini-ikäinen pikkusisko Ali Lohan on seurannut isosiskoaan julkkisrintamalle. Aliana “Ali” Lohan allekirjoitti äskettäin huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Pian mallisopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Ali Lohan herätti huomiota pelottavan kuihtuneella olemuksellaan. Pistävät kasvonpiirteet ja rutkasti hoikistunut vartalo aiheutti spekulaatiota muun muuassa anoreksiasta ja kauneusleikkauksista.

17-vuotias kaunotar poseerasi ensimmäisissä mallikuvissaan Fault-lehden kuvauksissa. Ali on omien sanojensa mukaan kunnossa, mutta tuoreet paparazzikuvat osoittavat hänen olevan sairaalloisen laiha. Tähden edustaja Steve Honig julkaisi muodonmuutoksesta lausunnon ja kertoi laihtumisen johtunen kasvupyrähdyksestä.