Angelina Jolie paljasti miksi ei mene naimisiin Brad Pittin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-tähtien klaani on varsin näyttävä, sillä heillä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. Pitkästä yhteiselostaan huolimatta tähtipariskunta ei ole mennyt naimisiin.

Äskettäin pariskunnan kerrottiin suunnittelevan seitsemännen lapsen adoptoimista, mutta nyt Angelina on paljastanut viimein miksi hän ei halua naimisiin Brat Pittin kanssa. Hänen lapsensa odottavat myös turhaan häitä, mutta hieman toisista syistä.

– Kysyin heiltä haluavatko he häät vain saadakseen suuren täytekakun. He vastasivat myöntävästi ja totesivat, että elokuvissakin ihmiset menevät naimisiin. Myös Shrek ja Fiona menivät naimisiin. Selitin kuitenkin heille, että perheen perustaminen on suurin sitoutuminen mitä ihminen voi tehdä. Sitä on sitoutunut siinä vaiheessa, kun perheessä on kuusi lasta, Angelina Jolie kertoi Newsweek-lehden mukaan.

Näyttelijäkomistus Brad Pitt aikoo jäädä eläkkeelle jo kolmen vuoden sisällä. Kuuden lapsen isä lopettaa näyttelemisen ja siirtyy kameran toiselle puolelle ennen kuin täyttää 50 vuotta. Hollywood menettääkin pian yhden kirkkaimmista tähdistään. Näyttelijän tuoreimpia elokuvarooleja on nähty elokuvissa The Tree of Life, Happy Feet 2, Moneyball ja Inglourious Basterds.