Jennifer Love Hewittin rintamus pysäytti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä merkeissä. Tähti on myös poseerannut punaisilla matoilla kireissä minimekoissa ja kaunottaren avonaiset kaula-aukot ovatkin saaneet huomiota osakseen.

32-vuotias näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt kuvattiin viime viikolla vapaa-ajallaan täysin ilman meikkejä. Näky ei ollut kovin imarteleva, mutta nyt KIIS-FM -radiokanavan juhlissa Jennifer on nähty jälleen upeana näyttävässä pienessä punaisessa mekossa.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa