Diili-voittajaa ei huolittu lentokoneeseen – oli liian kännissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Diili-ohjelman amerikkalaisversiossa on nähty jo useita tuotantokausia, joissa julkkistähdet kisailevat paremmuudestaan ja Donald Trumpin suosiosta. Nyt erään kauden voittaja John Rich on joutunut noloon tilanteeseen reissullaan.

E! Online nimittäin uutisoi, että kantritähtenä supertähdeksi noussutta John Richiä ei huolittu mukaan lennolle Las Vegasista Nashvilleen, koska hän oli liian juovuksissa. Tähden tiedottaja on kiistänyt väitteet välikohtauksesta, mutta silminnäkijät ja lentoyhtiö ovat kertoneet toista.

Southwest-lentoyhtiö vahvisti viihdejulkaisulle, että ”eräs matkustaja” kyseisellä lennolla ei ollut siinä kunnossa, että hänet olisi voinut ottaa mukaan lennolle. Yhtiön mukaan matkustaja siirrettiin myöhäisemmälle lennolle.