Mallikaunotar käveli lentokoneen potkuriin – taistelee hengestään teho-osastolla

Ohhoh! · Stara.fi

Mallikaunottarena ja muotitoimittajana tunnetuksi tullut Lauren Scrubbs taistelee parhaillaan hengestään teho-osastolla Dallasissa, Yhdysvalloissa. 23-vuotias kaunotar sai lähes kuolettavat vammat harvinaisella tavalla, kun hän käveli epähuomiossa päin lentokoneen pyörivää potkuria.

Lauren Scrubbs työskentelee esimerkiksi suositun Gossip Girl -televisiosarjan taustavoimissa. Päähänsä ja vartaloonsa vakavat vammat potkurista saaneella neitokaisella ei ole enää välitöntä hengenvaaraa, mutta hänen tilansa on edelleen kriittinen. Neitokaisen käsi on kuitenkin jouduttu amputoimaan ja hän on joutunut useisiin eri leikkauksiin. Vielä ei ole tietoa kykeneekö Lauren Scrubbs säilyttämään näkönsä.

Kuva: Facebook

Onnettomuus tapahtui, kun Lauren oli Texasissa ja halusi ystävänsä kanssa nähdä jouluvaloja yläilmoista, Radar Online uutisoi. Hän oli poistumassa koneesta ja toinen matkustaja tulossa tilalle, kun kaunotar poistui koneesta vahingossa etukautta ja osui suoraan pyörivään potkuriin. Viranomaiset tutkivat tapausta.