Angry Birds -pomo, mitä etiketti sanoo Linnassa tweettailusta?

Digi · Stara.fi

Suomi juhlii tänään itsenäisyyttään ja parhaillaan miljoonat ihmiset seuraavat hetki sitten alkaneita linnanjuhlia. Paikalla on kutsuvieraana myös Angry Birds -hittipelin tehneen Rovio johtaja Peter Vesterbacka.

Vesterbacka tunnetaan ahkerana sosiaalisen mediat käyttäjänä, eikä meno olen rauhoittunut Linnassakaan. Aikaisempina vuosina kansanedustaja Jyrki Kasvi päivitti kuulumisiaan juhlista Twitter-blogiinsa, ja nyt Vesterbacka on ottanut saman roolin.

Mikroblogissaan Rovio-pomo kertoi esimerkiksi kuinka hän päätti jättää tällä kertaa kuuluisan hupparinsa pois. Hänelle esitettiin myös kysymys siitä mitä etiketti sanoo Linnassa tweettailusta.

– Eiköhän ole ok ;-) Osallistuttaminen on pop! Peter Vesterbacka vastasi.