Neitsyenä naimisiin: ”Ensimmäinen seksikokemus pelottaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähes mistä tahansa aiheesta voidaan tehdä – ja tehdäänkin – realitysarjoja. Amerikkalainen TLC-kanava esittää Virgin Diaries -ohjelmasarjaa, jossa seurataan neitsyeiden elämää kohti avioliittoa ja sen myötä alkavia intiimejä kontakteja. Sarjan tähdet ovat nimittäin lupautuneet säästämään itsensä avioliittoon.

Ohjelmassa nähtävien avioparien suudelmiin on kasautunut selvästi keskimääräistä enemmän tunnelatausta, ja se välittyi myös katsojille. Nyt ohjelma on noussut otsikohin siinä esiintyvien ihmisten kommenttien takia. Heistä useimmat eivät nimittäin ole koskaan edes suudelleet. He ovat suunnitelleet tarkasti kuinka ensimmäinen seksikokemus tulee tapahtumaan.

– Olen hermostunut. Olen hermostunut yhdynnästä. Minua pelottaa, eräs ohjelman tähti kiteytti.Kuva: YouTube