Nicole Coco Austinin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi ei juurikaan peittele muhkeita kurvejaan, vaan nauttii antaumuksella saamastaan huomiosta.

Taannoin Coco julkaisi verkossa kuvan, jossa hän poseeraa todellisessa minimekossa. Asu on ainakin materiaalin käytön suhteen todellinen mini, sillä se paljastaa enemmän kuin peittää. Las Vegasissa ikuistettu asu paljastaa rintavaon lisäksi myös peppuvaon.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. 32-vuotias kaunotar tunnetaan myös monella nimellä kuten Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.