Oppilas kehui opettajaa söpöksi – syytetään seksuaalisesta ahdistelusta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime vuosina nähty lukemattomia tapauksia, joissa koulujen työntekijät ja lasten vanhemmat ovat pahasti ylireagoineet aivan tavallisiin lasten tempauksiin. Oppilaita on hyllytetty jopa liian löysien housujen ja tytölle annetun pusun takia.

Nyt lista kasvaa jälleen todella pöyristyttävällä tapauksella, johon amerikkalainen ahdasmielisyys kulminoituu todella hienosti. Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinassa sijaitsevan koulun johto on nimittäin päättänyt erottaa määräajaksi neljättä luokkaa käyvän poikaoppilaan, joka kehui koulukaverilleen opettajaansa söpöksi.

Yhdeksävuotias Emanyea Lockett erotettiin koulusta kahdeksi päiväksi, kun opettaja kuuli kommentin ja kertoi siitä koulun rehtorille. Koulun tiedottajan mukaan poika erotettiin asiattoman käytöksen takia, koska tämä oli antanut asiattoman kommentin. Jatkossa oppilaiden tulee ilmeisesti pidättäytyä opettajien kehumisesta.