Televisiotähdet saivat erikoisen vieraan – pelastusoperaatio onnistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen Wild At Heart -televisiosarjan kuvauspaikalla on tapahtunut yllättävä välikohtaus, kun sinne eksyi kutsumaton vieras. Kirahvi oli nimittäin yrittänyt juoda vettä uima-altaasta, mutta suunnitelma ei mennyt aivan odotetusti.

Vettä tavoitellessaan kirahvi nimittäin putosi vahingossa uima-altaaseen. Kuvausryhmä joutui pelastamaan suurikokoisen eläimen altaasta, ja myös sarjan tähtiä osallistui operaatioon. Kyseessä oli noin yhdeksänvuotias eläin, joka oli kaiken lisäksi raskaana.

Ensin uima-allas tyhjennettiin, jonka jälkeen sinne aiottiin rakentaa portaat ylös. Suunnitelmasta kuitenkin luovuttiin, koska kirahvin pelättiin kompastuvan. Lopulta palomiesten avustuksella kirahvi saatiin pelastettua altaasta. Daily Mail julkaisi tapauksesta verkkosivuillaan myös valokuvia.

Uusimmat