BB-Ben teki rajun lupauksen: ”Jos voitan…”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon osallistuneista kilpailijoista suurin osa tavoittelee ohjelman kautta julkisuutta ja 50.000 euron voittopalkintoa. Tänä tuotantokautena asukkaat ovat pohtineet usein, mitä he tekisivät voittorahoilla. Esimerkiksi BB-Janica ostaisi itselleen avoauton.

Ohjelma lähenee pian loppuaan ja tänään asukkaat ovatkin jo keskustelleet ulkomaailmassa odottavista raha-asioistaan ja sunnuntaina jaettavasta rahapalkinnosta. Itsekkäänä pidetty BB-Ben on jo aiemmin vihjannut lahjoittavansa osan voittorahoista hyväntekeväisyyteen ja tänään nuorukainen kertoi suunnitelmistaan.

– Mä haluan auttaa nuoria. Annan esimerkiksi rahaa joillekkin joukkueille, jotta ne pääsee pelimatkoille, BB-Ben lupasi.

Tulevaisuus näyttää viekö Ben kisan voiton ja lunastaako hän lupauksensa, jos niin käy. Esimerkiksi BB-Suvi oli kuitenkin aivan eri linjoilla. Suvi ei pitänyt Benin ”jeesustelusta”, vaan hän kertoi uskovansa miehen vain kalastelevan ääniä moisilla lupauksilla.

– Sanon ihan suoraan, et mä en lahjoittais hyväntekeväisyyteen, koska mun oma elämä on niin köyhä. Mut jos mun ajatuksena olis ollu lahjottaa ne rahat hyväntekeväisyyteen, niin en ois kyl tehnyt siitä noin isoo numeroo, Suvi totesi sivaltaen samalla itseriittoista Beniä.

– Okei, no sä oisit tehnyt niin ja mä oon Ben ja sä oot Suvi, Ben kommentoi.

– No mut joku voi ajatella, et sä jauhat tosta vaan sen takia, et kalastelet ääniä. Siis mun mielest on tosi hienoo, jos sä teet niin. Jos sä koet, et se 15.000 euroa ei oo sulle itelles niinku sellanen raha, mitä sä tarvitset, Suvi jatkoi.

Keskustelu jatkui Suvin äänivallassa, sillä neljän lapsen äiti kertoi tulevista rahahuolistaan asukkaille. Erityisen peloissaan Suvi oli joulusta ja siitä, että hänen rahansa eivät riitä joululahjojen ostoon. BB-Janica taas kertoi, että hänelle on tärkeintä vain päästä takaisin lastensa luokse.