Facebookissa vaaditaan Linnanjuhlien molojuttua televisioon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen merkittävä osa suomalaisista seurasi Itsenäisyyspäivän kohokohtaa, kun presidentti Tarja Halosen kutsuvieraat juhlivat presidentinlinnassa. Suorassa lähetyksessä sattui useitakin tilanteista, joista katsojat suivaantuivat.

Selostuksen toistuvan takeltelun lisäksi yksi tapaus on nyt noussut ylitse muiden. Taiteilija Outi Heiskasen haastattelu pääsi nimittäin vasta kunnolla vauhtiin, kun se jo keskeytettiin tylysti. Heiskanen kysyi nimittäin toimittaja Piia Pasaselta, että haluaako tämä kuulla ”molojutun”. Siihen Pasanen vastasi, että studiosta tuli juuri määräys siirtyä eteenpäin.

Heiskasen vihjaama molojuttu alkoi kuitenkin kiinnostaa katsojia kovasti. Eilen illalla Facebookiin perustettiin aiheelle jo oma ryhmä Heiskasen molo-juttu ruutuun, ja ryhmä vaati Heiskasta kertomaan koko tarinan televisiossa. Myöhemmin Heiskanen kertoi Iltalehdelle, että molo tarkoittaa italiaksi laituria.