Hyvästit krapulalle! Virallinen ”darralääke” kauppoihin

Lifestyle · Stara.fi

Monet suomalaiset kärsivät viikonlopun lisäksi myös eilen pään jomotuksesta ja muista edellisen baari-illan aamulla aiheuttamista epämielyttävistä tuntemuksista. Syynä oli Itsenäisyyspäivää edeltänyt vapaailta, jolloin monet naukkailivat juoman jos toisenkin.

Tähän saakka tällaisia heikkoja olotiloja vastaan on taisteltu monin tavoin, kuten esimerkiksi juomalla runsaasti vettä ja syömällä tuhti yöpala. Jatkossa aamun pääkipuun ja heikotukseen on kuitenkin tarjolla myös aivan oikea virallinen lääke. Maailman ensimmäinen krapulalääke on nimittäin nyt totta. Viranomaiset ovat hyväksyneet krapulapillereiden myynnin Yhdysvalloissa.

Veteen sekoitettava Blowfish-poretabletti sisältää tuhat milligrammaa Aspirinia ja 120 milligrammaa kofeiinia sekä muita ainesosia. Valmistaja kertoi The New York Daily News -lehdelle, että lääke lievittää krapulan oireet jopa 15 minuutissa.