Kondomeiden koot uusiksi – tässä mittataulukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tähän saakka kondomeiden koot ovat tuottaneet monille päänvaivaa, sillä vaihtoehtoja ei ole ollut kovin useita. Aasiassa koot ovat tunnetusti pienempiä ja Afrikassa suurempia Euroopan jäädessä niiden väliin. Nyt markkinoille on kuitenkin lanseerattu TheyFit-mittatilauskondomit.

TheyFit-kondomeita myydään peräti 95 eri kokoisena, joten jokainen löytää sieltä varmasti oman kokonsa. Tuotteiden Suomen saatavuudesta ei ole tietoa, mutta ainakin Britanniassa ne on noteerattu laajasti. Tutkimusten mukaan puolet miehistä käyttää väärän kokoisia kondomeja, joiden käyttö lisää kondomin hajoamisriskiä selvästi.

Yritys on julkaissut A4-arkille tulostettavan FitKit-mittatikun, jolla miehinen koko voidaan helposti mitata. Yrityksen mukaan se on tutkinut asiaa 15 vuoden ajan ja tutkinut mitä kokoja heidän tulisi ensisijaisesti tarjota. Ainakaan vielä tässä vaiheessa yritys ei myy esimerkiksi värjättyjä tai maustettuja kondomeja.