Linnanjuhlien asu kuohuttaa Yhdysvalloissa saakka: ”Shokki!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset juhlivat eilen itsenäisyyttä näyttävästi ympäri maata. Päivän ykkösjuhlat järjestettiin kuitenkin presidentinlinnassa, jonne presidentti Tarja Halonen oli kutsunut talon täydeltä juhlavieraita. Mukana oli myös menestyneitä suomalaisia liike-elämän edustajia.

Yksi illan vieraista oli Rovio-peliyhtiön johtaja Peter Vesterbacka vaimoineen. Nyt erityisesti vaimo on ylittänyt uutiskynnyksen Yhdysvalloissa saakka, koska hänen asunsa oli teemoitettu maailman suosituimman pelin, Angry Birdsin, mukaisesti.

Kymmenet mediat ovat uutisoineet asiasta. Los Angeles Times otsikoi, että asu oli tyrmäävä. Lisäksi se kysyy oliko asu lukijoiden mielestä upea, pähkähullu, naurettava vai ylväs. Lisäksi asusta uutisoivat esimerkiksi The Hollywood Reporter, MTV, Games.com, Ubergizmo ja Mashable. Niistä viimeksi mainittu totesi asun olleen shokki muotimaailmalle.