Maailman ensimmäisen seksiopiston ”kotiläksyt” tehdään asuntolassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien mielestä seksielämän salat avautuvat parhaiten makuuhuoneessa oman kumppanin kanssa. Eräs ruotsalainen opettajatar oli kuitenkin toista mieltä ja perusti maailman ensimmäisen seksiopiston.

Ylva-Maria Thompsonin perustama The Austrian International Sex School -opisto sijaitsee Wienissä, Itävallassa. Tarkoituksena on opastaa oppilaita paremman seksielämän saloihin siten, että merkittävä opeista annetaan käytännön oppitunteina. Yksi lukukausi maksaa 2.000 euroa ja ikäraja on 16 vuotta.

Opiskelijat asuvat kaikki samassa asuntolassa, jossa he suorittavat yhdessä myös heille annetut kotiläksyt. Opintojen päätteeksi kurssit hyväksytysti suorittaneet saavat diplomin ja todistuksen opiskelustaan. Koulun johdon mukaan opinnot keskittyvät teorian sijaan pääasiassa käytännön harjoituksiin, kuten eri asentoihin ja anatomiaan.