Euroopan peniskartta ei imartele suomalaisia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten fysiologisia ominaisuuksia tutkitaan jonkin verran vuosittain, ja viime keväänä julkaistiinkin maailmanlaajuinen tutkimus, jossa miesten sukuelinten kokoja oli mitattu ympäri maailmaa. Tuolloin voiton veivät kongolaiset miehet, joiden sukuelinten keskikoko oli 17,93 senttiä.

Nyt on julkaistu uusi raportti Euroopan miesten sukuelinten koosta. Edellä mainittuun tutkimukseen pohjalta Suomen tulokseksi on tullut 13,77 senttiä. Länsinaapurissa Ruotsissa vastaava koko on 14,80 ja Norjassa 14,34 senttiä.

Suomi hävisi siis molemmille, kuten myös Virolle, jossa koko oli keskimäärin 13,78 senttiä. Kaikeksi onneksi Suomi voitti monta muuta maata, sillä esimerkiksi itänaapurissa Venäjällä koko on keskimäärin 13,21 sekä Irlannissa 12,87 ja Portugalissa 13,19 senttiä.