BB-Mikael esitteli peniksensä Tanjalle – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi alkaa vedellä viimeisiään, kun kilpailun sunnuntaiseen finaaliin on enää neljä päivää. Eilen asukkaat saivat hieman turhankin paljon alkoholia juodakseen, ja meno oli sen mukaista.Kuva Sub

Kerroimme jo aiemmin kuinka Mikael ja Ben ryhtyivät ensimmäisinä oksentelemaan juovuspäissään. Myöhemmin myös Tanja liittyi seuraan. Tanja vastasi myös illan yllätyksestä paljastamalla, että oli viimeksi keväällä juonut itselleen alkoholimyrkytyksen.Kuva Sub

Illan tiimellyksessä sattui toki paljon muutakin, ja yksi kyseenalaisimmista tempauksista nähtiin, kun Mikael esitteli penistään Tanjalle. Tanja oli aiemmin illalla ilmoittanut olevansa todella hyvä suuseksissä, mutta mitään sellaista ei talossa kaikeksi onneksi nähty.Kuva Sub