Claudia Galanti puristeli peppua rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2002 Miss Venezuela Aida Yespica ei ole viime vuosina ollut kovinkaan paljon esillä kotimaansa ulkopuolella. Nyt hänet on kuitenkin bongattu rannalla poikkeuksellisen paljastavissa bikineissä. Nyt hän on saanut seuraa toisesta supermallista, kun Claudia Galanti saapui matkaseuraksi.

Aida Yespica, hänen kolmevuotias poikansa ja Claudia Galanti nauttivat parhaillaan yhdessä Miamin kuumasta auringosta. Tuoreimmissa paparazzikuvissa Claudia nähdään yllättäen puristelemassa mallikollegansa täydellistä takamusta kuvaajista välittämättä. Kuvat on noteerattu tänään laajasti ympäri maailmaa.

29-vuotias Aida Yespica tuli kotimaassaan ja muualla maailmassa tunnetuksi Miss Venezuela -tittelinsä ja sitä seuranneen Miss Universum -kilpailun myötä. Ensimmäinen missititteli oli kuitenkin Miss Amazonas. Seuraavana vuonna Aida muutti tekemään malliuraa Italian Milanossa.