Conan O’Brienin raju syöksykierre jatkuu Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen monien värikkäiden vaiheiden kautta viimein palannut Conan O’Brien debytoi taannoin uudella Conan-ohjelmallaan SuomiTV-kanavalla. Paluu Suomeen ei ole kuitenkaan sujunut odotetulla tavalla, sillä katsojaluvut ovat synkentyneet viikko viikolta.

Conanin paluu floppasi heti alussa, kun ohjelma keräsi ensimmäisellä viikollaan vain 46.000 katsojaa. Ohjelma ei ole onnistunut kasvattamaan tai edes säilyttämään katsojia, koska katsojalukujen syöksy on jatkunut nopeana.

Viime viikon lukemat olivat niin ikään synkät, sillä Conan veti Finnpanel-mittauksen mukaan ruutujen ääreen enää 16.000 katsojaa. Se on vain murto-osa kauden avauksen lukemista. Conania enemmän katsojia vetivät SuomiTV-kanavalle esimerkiksi Kovat kytät, Kingit kotivideot, Vermon ravit ja Huutokaupan metsästäjät.

Tulos on ollut yllätys, sillä Conanin ohjelman saaminen Suomeen veti Helsingissä kansaa jopa mielenosoituksiin. Esimerkiksi Facebookissa ”Conanin uusi show Suomeen” -ryhmässä ohjelmaa vaati Suomeen 53.000 jäsentä, joista valtaosa ei siis katsojalukujen perusteella nyt katso sarjaa. SuomiTV esittää Conan-ohjelmaa joka ilta kello 21.00 alkaen.