Erin Andrews vaatii alastonvideostaan jättikorvausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen ESPN-urheilukanavan suosittu ankkuri Erin Andrews joutui vuonna 2008 törkeän salakuvauksen kohteeksi. Tunkeilija oli nimittäin porannut hotellihuoneen seinään reiän, josta hän kuvasi televisiotähden alastomana. Myöhemmin mies kaupitteli nakuvideota verkossa, mutta mediat kieltäytyivät ostamasta videota.

Lopulta mies jäi kiinni, ja nyt tapaus on saanut jatkoa. Erin Andrews on nimittäin haastanut sekä Nashvillessä sijaitsevan West End Marriott -hotellin että häntä salakuvanneen miehen oikeuteen. Yhteensä hän vaatii peräti kymmenenmiljoonan dollarin korvauksia, The Tennessean uutisoi.

Hotellilta vaaditaan korvauksia, koska sen työntekijät olivat paljastaneet tunkeilijalle missä huoneessa televisiokaunotar asui, ja siten mahdollisti salakuvaamisen. Video päätyi aikanaan myös internetiin, ja siitä on Andrewsin mukaan koitunut hänelle merkittävää vahinkoa.