Missipomoa ei ryöstetty – autoon murtauduttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikeisari Eino Makusen manttelinperijä Sunneva Kantola otti lokakuussa vetovastuun Miss Suomi -kilpailusta. Missikeisari Eino Makunen luovutti hänelle kaikki kilpailun järjestelyt, joten Kantolaa on sittemmin nimitetty Suomen missikeisarinnaksi.

Nyt Kantola on joutunut ikävän tapahtuman uhriksi, kun hänen autoonsa murtauduttiin Helsingissä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Jotkut kotimaiset mediat ovat virheellisesti väittäneet, että Kantola olisi ryöstetty. Näin ei kuitenkaan ole, sillä kyse oli automurrosta, joka on merkittävästi lievempi rikos.

Missikeisarinnan autoon oli tunkeuduttu ikkunan kautta Helsingin Itäkeskuksessa ja sieltä oli Iltalehden tietojen mukaan lähtenyt varkaiden matkaan käsilaukku ja kannettava tietokone.