Myytinmurtajat-hittisarjan testi päättyi traagisesti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia urbaaneja legendoja, joiden todenperäisyydestä käydään usein kädenvääntöä esimerkiksi illanistujaisissa. Toinen suosittu aihe ovat maailmanennätykset, jotka on yleensä helppo tarkistaa esimerkiksi Guinnessin ennätystenkirjasta.

Urbaaneja legendoja varten tällaista hakuteosta ei kuitenkaan ole, mutta tilannetta paikkaamaan lanseerattiin aikoinaan huippusuosittu amerikkalainen Myytinmurtajat-televisiosarja, jossa myytit pannaan koetukselle ja niiden todenperäisyys pyritään vahvistamaan tai kiistämään. Aina kuvaukset eivät kuitenkaan mene aivan suunnitelmien mukaan.

Kuva: YouTube, ABC

Ohjelmasarjan eräs testeistä päättyi nimittäin traagisesti, kun kanuunalla ammuttu kuula lensi aivan väärään paikkaan ja aiheutti hengenvaaran monille ihmisille. Lopulta kuula lensi perheen talon seinästä läpi makuuhuoneeseen, talon läpi autotielle, toisen talon katolle ja törmäsi lopulta autoon. Kukaan ei onneksi loukkaantunut vakavassa vaaratilanteessa.