Pokeripelaajat boikotoivat RAY-pokeriturnausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raha-automaattiyhdistys RAY ja Veikkaus kamppailevat parhaillaan kynsin hampain pitääkseen jatkossakin monopoliasemansa suomalaisilla pelimarkkinoilla. Valta-asema on kuitenkin vääjäämättä murtumassa, joskin siihen voi kulua vielä aikaa. Nyt RAY on saattanut itsensä noloon asemaan.

Raha-automaattiyhdistys järjestää Helsinki Freezeout -pokeriturnausta, jonka järjestelyt ovat tällä viikolla tyrmistyttäneet niin pokeripelaajat kuin -mediatkin. RAY on nimittäin antanut porttikiellon alan muille medioille. Esimerkiksi Pokeritieto raportoi, ettei sitä päästetä lainkaan paikalle raportoimaan kisan kulusta.

Suositun pokerijulkaisun mukaan osa suomalaisista pokeritähdistä aikoo boikotoida kilpailua, mikäli määräyksiin ei tule muutosta. Esimerkiksi Freezeout-pääturnauksen edellisellä kerralla voittanut Miikka Anttonen on jo ilmoittanut jättäytyvänsä pois turnauksesta. Myös monet muut pokeritähdet harkitsevat boikottia. Raha-automaattiyhdistyksen turnaus uhkaa siten jäädä suomalaisittain torsoksi, mikäli tunnetut kotimaiset pelaajat eivät suostu mukaan.