Jymy-yllätys: 12 vanhaa BB-asukasta palaa taloon!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi alkaa olla lopuillaan, kun kilpailu huipentuu BB-finaaliin ensi sunnuntaina. Luvassa on kuitenkin vielä ainakin yksi jymy-yllätys ja vauhdikkaat bileet. Huomenna asukkaat saavat nimittäin kokea todellisen yllätyskäänteen, kun vanhat asukkaat palaavat juhlimaan taloon.

Hetki sitten Big Brother Extra -ohjelmassa paljastettiin, että huomenna BB-finalistien kunniaksi talossa järjestetään huimat bileet, joihin saapuu sankka joukko talosta jo aiemmin häädettyjä asukkaita. Luvassa on siis jälleennäkemisen riemua ja todennäköisesti myös viina virtaa tuttuun tapaan.

Viimeksi eilen finalistit joivat itsensä kaatokuntoon, kun esimerkiksi oksennusta löytyi ympäri taloa. Mikael oksensi keittiön lavuaariin, Ben kylpyhuoneen lavuaariin ja Tanja olohuoneeseen. Tuskin tämän päivän krapulasta on siis selvitty, kun luvassa on jo seuraavat juomingit.