Supertähden iPhone varastettiin – julkkisten puhelinnumerot vaarassa

Digi Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunottaret Scarlett Johansson ja Mila Kunis joutuivat äskettäin hakkerin uhreiksi. Tähtien intiimikuvat nimittäin levisivät nettiin parin päivän sisällä. Poliisi sai laajojen etsintöjen ja tutkimuksien jälkeen pidätettyä hakkerin, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio.

Nyt 34-vuotiaan Star Trek -näyttelijän Zachary Quinton uutisoitiin joutuneen varkauden uhriksi. Äskettäin homoseksuaaliksi tunnustautunut näyttelijä nimittäin kertoi, että hänen iPhone-puhelimensa varastettiin. Tähti kertoi puhelinvarkauden aiheuttaneen hänelle muun muuassa paljon stressiä.

– Jouduin juuri ostamaan uuden iPhonen, koska vanhani varastettiin. Mielestäni se oli todella törkeää, Quinto kertoi Total Film -lehdelle.

FBI pidätti tänä vuonna 34-vuotiaan Christopher Chaneyn, joka hakkeroi tahallisesti yli 50 julkkistähden tietokoneita, kännyköitä ja sähköposteja. Hakkeri onnistui esimerkiksi murtautumaan teinitähti Miley Cyrusin Gmail-tiliin liian helpon turvakysymyksen avulla.

Zachary Quinto kertoi homoudestaan New York Magazine -lehden haastattelussa. Samalla hän totesi, että homojen oikeuksien parissa on vielä paljon tehtävää. Hän myös myönsi pelänneensä muiden ihmisten mielipiteitä. Näyttelijä kertoi, että hänen paljastukseensa oli osasyynä taannoin tapahtunut teinipojan tapaus, jossa poika teki itsemurhan kiusaamisen takia. Urallaan Zachary Quinto on näytellyt myös useita homoseksuaaleja roolihahmoja.