12-vuotias tyttö ennusti kuolemansa Facebookissa

Ohhoh! · Stara.fi

Tämä ei ole viihdeuutinen, eikä juttua ole julkaistu viihdeuutiset-kategoriassa. Yhdysvalloissa on sattunut ikävä tragedia, jossa 12-vuotias tyttö menehtyi äitinsä ampumaan luotiin. Otsikoihin tapaus on kuitenkin noussut siksi, että tyttö oli vain hieman aiemmin ennustanut kuolevansa samana päivänä.

Chicago Tribune -lehden mukaan San Antoniossa asuva pikkutyttö Ramie Grimmer oli päivittänyt yleensä Facebookiin täysin normaaleja asioita elämästään ja perheestään. Eräänä päivänä hänen äitinsä otti kuitenkin yllättäen panttivangiksi Ramien ja tämän kymmenvuotiaan Timothy-pikkuveljen sekä sosiaalityöntekijän.Kuva: Facebook

Äitinsä aiheuttaman panttivankidraaman aikana Ramie, joka oli Facebookiin kaiken lisäksi alaikäinen, päivitti palvelun profiiliinsa työpaikan kohdalle sanat ”may die 2night”, eli voin kuolla tänään. Tytön traaginen ennustus toteutuikin, kun panttivankidraama päättyi pahimmalla mahdollisella tavalla äitinsä luoteihin. Myös äiti menehtyi, mutta pikkuveli on edelleen kriittisessä tilassa teho-osastolla.