Anna Nicole Smithin rohkeat alastonkuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosikymmenen mystisimmistä julkkisten kuolemantapauksista oli povipommi Anna Nicole Smithin menehtyminen lääkkeiden yliannostukseen floridalaisessa hotellissa helmikuussa 2007. Tapauksesta on vuotanut julkisuuteen paljon tietoja, kun poliisiraportteja on julkistettu oikeudessa.

Nyt arkistojen kätköistä on löytynyt Smithin ennennäkemättömiä alastonkuvia. Niissä hieman pyöreähkö ja raskaana oleva supertähti nähdään poseeraamassa alastomana kultamaalilla peitettynä ja kasinon mainosteksi ihoonsa maalattuna. Katso kuvat tästä.

Taannoin kuolemaa käsiteltiin oikeudessa, kun Smithin ex-miesystävä Howard K. Stern ja psykiatri Khristine Eroshevich saivat tuomion väärennöksestä ja väärän nimen käyttämisestä lääkereseptien hankinnassa. Kolmas syytetty lääkäri Sandeep Kapoor vapautettiin syytteistä. Oikeus totesi tuomittujen toimittaneen povipommille liian paljon lääkkeitä.

Suurin osa lääkkeistä oli erilaisia kipulääkkeitä, opiaatteja ja unilääkkeitä. Mukana oli myös erittäin voimakkaita lääkkeitä ja antibiootteja. Kodin lisäksi lääkkeitä löytyi myös hotellihuoneesta, jossa Smith kuoli yhdeksän lääkeaineen aiheuttamaan yliannostukseen. Oikeudessa kuultujen tietojen mukaan povipommin koti oli kuin apteekki, sillä sieltä löytyi valtava määrä lääkkeitä.

Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä. Smith nousi aikoinaan julkisuuteen valokuvamallina työskennellessään, ja hänen avioliittonsa yli 60 vuotiaan miljonäärin kanssa herätti myös paljon huomiota. Miljonäärin kuoleman jälkeen käynnistyivät oikeustaistelut miehen omaisuudesta.