BB-Suvi murtui Salarin paljastuksesta: ”Mä haluun himaan täältä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään koettu suuria tunteita, kun sankka joukko kauden aikaisempia asukkaita pääsi vielä kerran juhlimaan taloon. Finalistit eivät kuitenkaan päässeet tapaamaan heitä kovin läheltä, vaan joutuivat olemaan lasioven takana.

Ovi ei kuitenkaan estänyt täysin kommunikointia, sillä huutamalla uudet ja vanhat asukkaat kykenevät kuulemaan toisiaan. Erityisen kiinnostuneena ulkomaailman kuulumisia tiedusteli BB-Suvi, joka halusi tietää odottaako miesystävä ”Ori” häntä enää. Salar kertoi hänelle, että kaikki on hyvin ja että mies odottaa Suvia. Tieto sai Suvin lohduttomaan itkuun, vaikka uutinen oli hyvä.

– Mä haluun heti himaan täältä, Suvi sopersi kyyneleidensä lomasta.

Myöhemmin asukkaat saivat vielä huutamalla kontaktin toisiinsa, ja Suvi tiedusteli Salarilta tarkemmin miesystävänsä tilanteesta. BB-Salar totesi miehen odottavan, että saisi jällen seksiä Suvilta. Tieto helpotti Suvia, mutta vanhat asukkaat pelkäsivät Salarin vain vitsailevan.

– Se huijaa, Amanda huusi Salariin viitaten.

– Eikä! Mä oon nähnyt sen, Salar vannoi.