BB-talosta karannut Tia palasi taloon: ”Tällä kertaa en karkaa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokaudella nähtiin jo ensimmäisinä päivinä yllättävä käänne, kun BB-Tia karkasi talosta jo kolmantena kilpailupäivänä. Hetki sitten hän asteli takaisin taloon, kun luvassa on finalistien huimat bileet.

Tällä kertaa Tia lupasi pysyä talossa niin pitkään kuin tarvitaan.

– Ihan mieletöntä! Jännittää yhtä paljon kuin ekalla kerralla. Mä lupasin tuottajalle, että en tällä kertaa karkaa. Mä lupasin pysyä sisällä, Tia lupasi.

Neitokainen poistui talosta päiväkirjahuoneen sijaan pesän kautta murtautuen sieltä kamerakäytävään. Ennen pakoaan Tia oli murtunut itkuun päiväkirjahuoneessa. Muut asukkaat luulivat ensin, että Tia oli mennyt toiseen BB-taloon. Myöhemmin heille kuitenkin kerrottiin Tian paenneen talosta omasta halustaan.