Lady Gaga pelkää kuolevansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Äskettäin laulaja poseerasi täysin alastomana Vanity Fair –lehdelle ja paljastavasta kuvaussessiosta julkaistiin video verkkoon.

Nyt Lady Gaga on kertonut pelkäävänsä kuolevansa kuin Prinsessa Diana aikoinaan. Paparazzien ristitulessa päivittäin oleva laulajatähti on huolissaan tilanteesta ja pelkää joutuvansa samanlaiseen kuolettavaan ajojahtiin kuin Diana vuonna 1997, The Sun uutisoi. Lehden mukaan Lady Gaga pitää itseään 2000-luvun Dianana.

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn intiimin suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.